EXCLUSIV  REVOLTĂ la BACALAUREAT 2020. Consultări pe Facebook, în timpul examenului. "Mă ajutați?" / "Băi fraților, cum ați intrat cu TELEFONUL"

Un cititor DC NEWS ne-a semnalat o problemă în timpul probei de matematică a examenului de Bacalaureat 2020. Se pare că elevii s-au consultat pe rețelele de socializare, chiar în timpul probei. 

Este revoltă în rândul elevilor după examenul BACALAUREAT 2020 la proba obligatorie a profilului. Asta pentru că în timpul examenului, pe rețelele de socializare au apărut mai multe poze cu subiectele și mai multe discuţii care par a fi între elevi care îşi cer ajutorul în timpul examenului de Bacalaureat.

Problema semnalată de un cititor DC NEWS

Această problemă ne-a fost semnalată de un cititor, care ne-a trimis și câteva fotografii. Astfel, așa cum se observă și din fotografiile de mai jos, mai multe persoane, care par a fi elevi, au postat subiectul și au cerut ajutorul pentru rezolvarea exercițiilor, pe mai multe grupuri dedicate profilului. 

"Mă ajutați și pe mine cu rezolvările, vă rog?", a scris un internaut pe un grup de Facebook. Comentariile la postare nu au întârziat să apară și dacă unii au trimis rezolvări, alții s-au revoltat. "Băi fraților, cum ați intrat cu telefoane?", a comentat un alt internaut.

Intrarea în examen cu telefonul mobil sau cu orice alt dispozitiv este strict interzisă. 

"Nu e normal. Eu am învățat, am pierdut foarte multe nopți și alții copiază pentru că îi lasă comisia. De ce îi lasă cu telefoanele?", ne-a scris cititorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel