Revoltă în HORECA. Amalia Bellantoni, mesaj către Guvern: Lăsaţi-ne să muncim! Nu cerem sporuri şi pensii speciale

Amalia Bellantoni, antreprenor în HORECA, a transmis un mesaj de revoltă legat de unul dintre efectele reintrării Capitalei în scenariul roşu, şi anume reînchiderea restaurantelor după o scurtă perioadă în care acestea au putut funcţiona cu o capacitate redusă. 

"Noi nu suntem de acord cu acest lucru dar nu cred că are vreo importanţă ceea ce credem noi. Vrem un singur lucru: să ne lăsaţi să muncim! Acolo, în acest Guvern, vă rugăm, vă implorăm, lăsaţi-ne să muncim, pentru că dreptul la muncă este garantat de Constituţie! Nu aveţi voie să ne închideţi în casă şi să murim de foame! (...) Condiţii echitabile nu sunt ca eu din HORECA să mor de foame iar cel care are un salon de masaj sau de fitness sau cel care activează într-un mall să poată să lucreze. Nu e o chestiune echitabilă asta! Nu suntem cetăţeni egali în cazul în care voi închideţi HORECA.

Ce rău a făcut horeca în ţara asta? Cum putem noi să facem faţă, să avem o viaţă? Lăsaţi-ne să muncim, să plătim taxe, să putem să prestăm un serviciu în folosul comunităţii. Ştie cineva ce pierderi au fost în HORECA, că sunt persoane care efectiv nu au ce da de mâncare familiei lor? (...) Nu credeţi că într-o zi o să ieşim în stradă? Gândiţi-vă foarte bine, suntem familii normale care nu vă cerem indemnizaţii, sporuri, creşteri salariale, nu vă cerem pensii speciale, vă cerem să ne lăsaţi dreptul la muncă", este mesajul de revoltă pe care l-a transmis Amalia Bellantoni vineri seara, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel