Revoltă în Cluj, după 17 ani de procese. ”Totul s-a făcut prin corupție”

foto stiridecluj.ro
foto stiridecluj.ro

Construcția unui hotel din Cluj supără proprietarii unor apartamente care sunt ”umbriți” de această construcție. 

Proprietarii sunt nemulțumiți că noua clădire, în care figurează un hotel, le fură lumina soarelui, în ciuda celor 17 ani de procese prin care au trecut cu beneficiarul.

”Totul s-a făcut prin corupție, justiția a fost de partea lor, se știa de dinainte că vor câștiga procesul. Suntem 18 apartamente, dintre care unele sunt date în chirie. Sunt proprietate privată. Cu constructorii nu avem nimic, ei săracii construiesc unde li se spune”, a declarat Mihai Wittenberger, unul din proprietarii din spatele hotelului, pentru știridecluj.ro. El a mai spus: ”Domnul Ghișe, tatăl actualului beneficiar, este în pușcărie, pentru șase ani și jumătate, pentru evaziune fiscală. Înainte de a intra în pușcărie, i-a făcut cadoul de nuntă fiului său toată averea, adică din banii furați să poată construi mai departe. Aceștia sunt marii investitori cinstiți și onești ai Clujului”. 

Oamenii sunt și mai dezamăgiți de faptul că Primăria Cluj-Napoca a ”aprobat un asemenea proiect în centrul orașului. Este o nebunie. Altfel decât prin corupție nu cred că se poate face așa ceva”, a mai adăugat Mihai Wittenberger.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel