Revoltă în Caracal - Vecinii, despre Gheorghe Dincă: "Știi ce face unul din ăsta? Vine și face un masacru"

Dinca - suspect crima Caracal
Dinca - suspect crima Caracal

Localnicii din Caracal au povestit despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal.

Ei spun că era un om violent care își bătea angajații la service-ul pe care l-a avut. Unii relatează că omul a stat mult în Italia.

"Acest om nu a avut în clin și în mânecă cu taximetria, nici măcar cu taximetria ilegală. Să îl ia naiba ce făcea... Făcea Italia. Din ce declară vecinii lui era un om violent, a avut un service auto, ceva de genul și cică bătea mecanicii de îi nenorocea", relatează Mediafax.

Un alt vecin spune că nu a văzut nimic suspect în curtea lui Gheorghe Dincă.

"Dacă vedeam, nici nu se punea problema. La ora actuală e o teamă totală pe strada asta. Pentru că la televizor se spune că nu mai e nici crimă, că nu e criminal. E violator, da? Cine e persoana violată? Unde este? Să vedem dovezile. Lumea trăiește și nu știe ce să mai creadă. (...) Era un om ok, de bună ziua, salut și atât, noi nu știm mai mult decât s-a relatat.Oamenii au început să se teamă. Știi ce face unul din ăsta? Vine și face un masacru. Trebuie să vă gândiți și la asta, că lumea nu are protecție de la nimeni".

"Nu am auzit, doar am auzit oamenii pe stradă vorbind că a fost anunțat la 11 noaptea că se auzeu țipete aici „Ajutor, ajutor, ajutor". Atunci de ce nu a intrat peste el șpi a lăsat până la ziuă să îi facă el plăcerea până la capăt?", comentează altul.

"Dacă a stat numai prin Italia 20 de ani. Dacă eram în locul tatălui, intram peste el în curte, treceam prin curți pentru copil. Păi poliția se uita la doi câini? Nu știm de ce nu au intrat polițiștii".

Apelurile la 112

Apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto, a declarat, sâmbătă, avocatul numit din oficiu pentru apărarea lui Gheorghe Dincă. Acesta a declarat în fața instanței că nu le cunoaște pe Alexandra și pe Luiza.

Avocatul a fost întrebat dacă s-a desceperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând: „Din câte am înțeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui". Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaște".

Anchetatorii au extins cercetările și caută probe într-un lac aflat la un km distanță de casa suspectului.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel