REVOLTĂ generală după apariția unor poze. Se cere INTERVENȚIA Bisericii Ortodoxe / foto

Revoltă generală după apariția unor imagini pe Facebook!

Reţelele sociale au explodat după ce în mai multe oraşe au apărut bannere reprezentând entităţi cu aură, purtând măşti, stetoscop, dispensere de dezinfectant sau alte obiecte care fac trimitere la pandemia de coronavirus.

"Priviți aici. Campania outdoor care rulează acum în București și Iași. Imagini care îmbină semne sacre și hibrizi zei-medic, cu aureloă. Fără vreun slogan; pur și simplu, doar imagini. Mai întâi, dacă se poate afla cine a operaționalizat această campanie, ce agenție? Apoi, și cel mai important, ce instituție a plătit și în ce scop? E o campanie demarată de municipalități? E o campanie de "conștientizare", dar să conștientizăm ce? E o campanie de modelare? E un ritual?

Deci, în plină pandemie, ce minți pot aproba așa ceva? Cineva a dat un brief către o agenție. Au fost designeri care a făcut execuția. S-au achiziționat spații de expunere pentru o perioadă de timp. S-au dat bani. Dar, înainte de toate, s-a CONCEPUT mesajul", scrie un internaut revoltat de imaginile respective.

Foto:

Reacţii virulente pe reţelele sociale

Iată alte comentarii critice, de pe reţelele sociale, la adresa acestor bannere:

Dan Chitic: Va amintiți când va spuneam ca suntem martorii nașterii unei noi “religii” inchinatoare la o nesfântă treime: Statul, Știința (Medicina) și “sfântul” Covid? Aveți dovada ca nu m-am înșelat! La fiecare colț de stradă: “Apar icoane noi, puteti uita de bisericile inchise” așa cum spune Radu Iliescu.

Catalin Ioan Berenghi: A INCEPUT BATJOCORIREA ORTODOXIEI! ALO, Biserica Ortodoxă Română, VOUA VA PLACE??? EU NU POT TOLERA ASA CEVA! Pentru "autorități" primul panou se află în București str Bogdan Petriceicu colț cu Mihail Kogălniceanu, Hula împotriva Lui Hristos Dumnezeu, ne va da Dumnezeu pe măsura atitudinii , nu numai în București se pun asemenea mizerii , in orasele mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel