Revoltă după fapta unui șofer RATB. Ce s-a întâmplat cu un copil

O mamă din București a avut parte de o experiență teribilă din cauza unui șofer de RATB.

Potrivit spuselor unui bărbat care se afla în acel moment în autobuz, șofer ar fi închis în nas ușa unei mame, deși copilul minor apucase să se urce în autobuz. Conducătorul auto nu a mai așteptat-o și pe mamă, chiar dacă toți ceilalți călători au strigat să oprească mașina.

În momentul în care oamenii i-au spus că micuțul a rămas singur, el a avut o reacție neașteptată: "Și ce dacă?". 

"În această mașină RATB cu număr de înmatriculare B 57 HRS, în data de 09.03.2015, între orele 12:10 - 12:20, la stația Curtea de Argeș de pe Soșeaua București-Măgurele, o femeie și-a urcat   copilul de 4-5 ani și în momentul în care femeia a vrut să se urce și ea, șoferul a închis ușile și a plecat fără mama copilului.

Femeia a alergat puțin după mașină bătând în uși, dar șoferul nu a încetat din traseu. Când a aflat ce s-a întâmplat, șoferul a avut cel mai ieșit din comun răspuns...: "și ce dacă"... Oameni buni... mâine poate fi copilul meu sau al vostru.

Eu și soția mea am fost în acea mașină în momentul incidentului și am rămas frapat de gestul       șoferului. DAȚI SHARE MAI DEPARTE SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN 2015 cu șoferii RATB care au niște salarii foarte bune și care s-ar presupune că ar trebui să ne ofere toată siguranța", a scris pe Facebook un bărbat care s-a aflat în autobuzul cu pricina. Postarea a fost distribuită pe cunoscuta rețea de socializare de peste 25.000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel