REVOLTĂ după accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Mesaje CRUNTE

Gino
Gino

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei.

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieșirea din București, în urma căruia celălalt șofer a murit. Pe pagina lui Mario Iorgulescu au apărut sute de mesaje. Oamenii îl acuză că a provocat moartea unui tânăr nevinovat. Cele mai multe mesaje nu pot fi reproduse.

Redăm o parte din ele:

”Poate ca nu avem dreptul sa judecam pe nimeni, dar viata nu este o distracție continua, iar in distracția ta și dorința de afirmare ai omorât un om, copilul cuiva, tatăl unor copii care nu vor avea dreptul de a se bucura de creșterea și sprijinul lui așa cum ai tu acum acest prilej ca tatăl tău sa te apere. Este corect din punct de vedere uman și datoria de părinte sa o facă! Dar dreptul copiilor acelui tânăr tata... de ce i l-ai luat???

Ce facem cum ,,rezolvam,, aceasta problema? Cum ii dai viata înapoi? Cum ii redai sotul și sprijinul acelei soții sprijinul ei? Banii nu țin de cald nici de vorba buna nici de îmbrățișări nici de alinarea dorului de el! Pacat de tinerețea lui, pacat de suferința familiei, pacat ca pentru distracția voastră de oameni bogați și cu bani mor oameni nevinovați!”,

”Sper sa te faci bine si sa stai multi ani in puscarie. Sa planga tati tau toata viata”,

”Taica-su a contribuit la distrugerea fotbalului romanesc si fi-su a distrus o familie nevinovată”,

”Stati calmi ca nu petrece nici 1 zi in puscarie, ce dracu... suntem in Romania. Eu daca fur o eugenie imi da cativa ani”.

Mai multe mesaje găsiți aici dacă dați click pe imagine:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel