EXCLUSIV  REVOCARE Lazăr, cu făclia în discurs. Observație EXPLOZIVĂ: nimeni nu a sesizat - video

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

În discursul său după cererea de revocare făcută de Tudorel Toader, Augustin Lazăr a folosit o expresie interesantă.

"Vă rog să îmi scuzați starea emoțională. Mă simt într-un moment special, nu doar al carierei, dar și al României. Iar făclia despre care cineva a susţinut în deşert ca nu este tocmai aşa cum trebuie... o să aibă supriza să o vadă circulând de la vechea generaţie, la noua generaţie. Vom avea mereu magistraţi independenţi ca stare de spirit.

Nu trebuie să fie tot aceiaşi, că mandatele uzează, dar vor transmite făclia demnităţii şi a independenţei magistraturii spre generaţiile următoare. Și aşa să ne ajute Dumnezeu, precum am jurat noi, când am intrat în magistratură", a declarat Augustin Lazăr.

O formulă asemănătoarea a fost folosită și de Traian Băsescu, lucru remarcat de Remus Borza, deputat independent, într-un interviu pentru DC News. În 2012, după rezultatul referendumului pentru suspendarea sa din funcție, Traian Băsescu declara: "Flacăra democrației a rămas aprinsă. Românii au respins lovitura de stat a celor 256 de parlamentari conduși de Ponta și Antonescu".

Întrebarea care se pune este: cine i-a scris discursul lui Lazăr este aceeași persoană care i l-a scris și lui Traian Băsescu?

"Numai el și Băsescu au folosit expresia aceea", a zis Remus Borza la DC News, Val Vâlcu declarând că Augustin Lazăr este "Statuia Libertății cu făclia".

Găsiți răspunsul la minutul 60:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel