REVOCARE KOVESI. PROTESTE pentru DEMISIA lui Tudorel Toader

Sunt noi PROTESTE duminică, 25 februarie 2018, în Piața Victoriei. 

REVOCARE KOVESI. PROTESTE ÎN PIAȚA VICTORIEI Oamenii ies în stradă după ce, joi, Tudorel Toader a prezentat raportul în urma căruia a decis revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. 

REVOCARE KOVESI. PROTESTE ÎN PIAȚA VICTORIEI ”Ministrul justitiei, Tudorel Toader a decis, fara sa aduca argumente, declansarea procedurii de revovcare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.” scrie în descrierea evenimentului ce cheamă oamenii la proteste în Piața Victoriei. 

[citeste si]

REVOCARE KOVESI. PROTESTE ÎN PIAȚA VICTORIEI ”Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. Tot azi, in zeci de orase au iesit cateva mii de persoane in strada, pentru a-si arata sustinerea fata de justitie, lupta anticpruptie si DNA. NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut o gasca de infractori” mai scriu cei care au organizat evenimentul. 

REVOCARE KOVESI. PROTESTE ÎN PIAȚA VICTORIEI Rezistența, Insistăm, Inițiativa România, Acțiunea civică Galați, Declic, Corupția Ucide, Aradul Civic sunt inițiatorii protestelor. 

Oamenii ies în Piața Victoriei de la ora 18:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel