Revocare Kovesi. Manifest de solidaritate: Vom avea grijă să ajungă la București

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

După ce purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a anunțat că președintele Klaus Iohannis o demite pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în Cluj deja s-a anunțat un manifest de solidaritate.

"Manifest solidaritate-Corupția poate fi învinsă. Nu abandonați!" așa se numește evenimentul creat și anunțat pe Facebook.

"Corupția poate fi învinsă. Nu abandonați! Acestea sunt singurele cuvinte care merită reținute la sfârșitul zilei de astăzi.

Vă invităm azi în Piața Unirii, de la ora 20.00, nu pentru un protest, ci pentru un manifest de solidaritate! D.N.A și Laura Codruța Kovesi merită mulțumiri și tot respectul nostru pentru ceea ce au realizat până acum. Am ieșit de zeci de ori să protestăm împotriva celor care atacă Justiția și statul de drept, și ... niciodată probabil că să recunoaștem eforturile uriașe al celor care le apară alături de noi.

Dacă aveți mesaje și gânduri pentru D.N.A, vom avea grijă să ajungă la București. Apoi mergem mai departe, impreuna cu L. Kovesi luptand din alt rol, cu institutii si presa libera si alaturi de toti cetatenii integri sa ne luam tara si viitorul inapoi.

Nu suntem aici ca să cedăm și să abandonăm nimic! Astăzi e doar o zi! Lupta continuă! Eforturile și munca unui OM precum Laura Codruța Kovesi și a colegilor ei o putem onora cel mai bine apărând-o pas cu pas, nu pierzandu-ne cumpatul. Azi a fost o bătălie pierdută, nu războiul!", se precizează pe pagina evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel