REVOCARE KOVESI. Augustin Lazăr, precizare de ultimă oră la CSM

Marți, Augustin Lazăr a declarat, la intrarea în sediul CSM, că cererea lui Tudorel Toader, de revocarea a şefei DNA, trebuie să parcurgă o anumită procedură pentru a fi validă. 

"Trebuie să înţelegem că este vorba de o cerere de revocare formulată de Executiv, o cerere de revocare care va fi examinată de Secţia de procurori şi trebuie să observăm că potrivit articolului 21, indice 1 din Regulamentul CSM ea trebuie să parcurgă o anumită procedură pentru a fi validă. Dacă veţi consulta dvs articolul 21, indice 1 va fi totul foarte clar", a spus Augustin Lazăr.

Amintim că ministrul Justiţiei şi procurorul şef al DNA participă la şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM. Tudorel Toader a anunţat că ar putea da declaraţii după şedinţa CSM, în timp ce Kovesi nu a răspuns la nicio întrebare.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discută, marţi, solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

[citeste si] 

În întâmpinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori informează opinia publică cu privire la faptul că urmează să ia în discuţie solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în şedinţa stabilită pentru ziua de marţi, ora 14,00, la sediul Consiliului, anunțasse CSM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel