Revista TIME recunoaște că Donald Trump a fost „victima unei conspirații între marile corporații și mișcările de stânga“

Revista TIME recunoaște că Donald Trump a fost victima unei conspirații între marile corporații și mișcările de stânga
Revista TIME recunoaște că Donald Trump a fost victima unei conspirații între marile corporații și mișcările de stânga

Într-un articol intitulat „Istoria secretă a campaniei din umbra care a salvat alegerile din 2020”, revista TIME a dezvăluit o privire din culise a „conspirației” care l-a doborât pe Trump în timpul alegerilor din 2020

Într-o analiză publicată în revista „Time”, scriitoarea politică Molly Ball, nimeni alta decât autoarea biografiei lui Nancy Pelosi, descrie „planul secret” prin care democrații ar fi „salvat” America de un al doilea mandat Trump. Ea laudă „campania din umbră” prin care au fost blocate protestele anti-fraudă electorală și prin care marile corporații, mână în mână cu uniunile sindicale de stânga, s-au unit împotriva lui Trump într-o „conspirație”. Trump a avut dreptate, consemnează cinic autoarea.

„Munca lor a atins fiecare aspect al alegerilor. Au făcut ca statele să schimbe sistemele și legile de vot și au ajutat la asigurarea a sute de milioane de fonduri publice și private. Au respins procesele de suprimare a alegătorilor, au recrutat armate de angajați la sondaj și au făcut ca milioane de oameni să voteze prin poștă pentru prima dată. Au presat cu succes companiile de social media pentru a lua o linie mai grea împotriva dezinformării și au folosit strategii bazate pe date pentru a combate frotiurile virale”, se arată în textul publicat în revista Time, potrivit RMX.

„Timp de mai bine de un an, o coaliție de agenți organizată s-a luptat să consolideze instituțiile americane, care trebuiau să facă față unui atac simultan din partea pandemiei nemiloase și a unui președinte cu înclinații autocratice. Deși mare parte din această activitate a fost desfășurată de stânga politică, s-a întâmplat separat de campania lui Biden și a depășit granițele ideologice, contribuții cruciale venind din partea unor actori non-partizani și conservatori. Scenariul pe care organizatorii campaniei din umbră doreau să-l împiedice nu a fost victoria lui Trump, ci niște alegeri atât de catastrofale încât să nu se poată discerne nici un rezultat, ceea ce ar fi fost un eșec al actului central de autoguvernare democratică, autoguvernare care a fost o marcă distinctivă a Americii încă de la întemeierea ei. (...) După Ziua Alegerilor, au monitorizat fiecare punct sensibil pentru a se asigura că Trump nu poate să răstoarne rezultatul acestora”, mai consideră scriitoarea politică, desemnând toate operațiunile declanșate împotriva lui Trump și a suporterilor lui, de la cenzură până la marginalizare, trecând prin frauda electorală de proporții. 

Autoarea mai afirmă că participanții la conspirație „doresc să se spună istoria secretă a alegerilor din 2020, chiar dacă sună ca un vis fierbinte paranoic - o cabală bine finanțată de oameni puternici care au lucrat împreună în culise pentru a influența percepțiile, a schimba regulile și legile, pentru a orienta mediatizarea și controla fluxul de informații”, potrivit ActiveNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel