Revelionul pe vremea comunismului. Imagini fără vârstă cu scenete celebre - VIDEO

Au trecut 25 de ani de la Revoluţie, iar în prezent, fiecare televiziune încearcă să acapareze o audienţă cât mai mare de Revelion. Cu toate acestea, înainte de 1989 lucrurile stătea altfel.

Înainte de Revoluţie, singurul program special în seara de 31 decembrie aparţinea singurului postul public de televiziune, TVR. Astfel, primul Revelion la televizor a fost organizat în 1957, acesta fiind momentul în care românii se strângeau în faţa televizorului pentru câteva ore de divertisment, lucru întâlnit rar în restul anului.

Revelionul era punctul central al Sărbătorilor de iarnă, care începeau oficial pe 27 decembrie. Crăciunul nu exista, aşa că Revelionul era cea mai importantă zi din aceast interval şi era sărbătorită cu fast. Momentele umoristice erau asigurate de cei mai mari actori ai ţării, Toma Caragiu, Puiu Călinescu, Dem Rădulescu, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru sau Jean Constantin. Aceştia făceau glume, cântau şi prezentau diferite schiţe amuzante spre deliciul spectatorilor avizi de râs şi voie bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel