Revelion Gigi Becali, în Poiana Braşov. La miezul nopții, în biserică

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a petrecut revelionul în Poiana Brașov alături de familia sa și de cea a lui Meme Stoica. La miezul nopții, omul de afaceri s-a dus la biserică, acolo unde s-a rugat. 

Gigi Becali şi-a petrecut noaptea dintre ani la munte, în compania familiei şi a prietenilor apropiaţi, printre care şi M.M. Stoica. Patronul FCSB a mărturisit că nu şi-a făcut niciun program, pentru că îşi doreşte să fie cât mai liber. La Poiana Braşov, Gigi Becali a fost primit ca un adevărat V.I.P. A făcut poze cu turiştii veniţi să se distreze la munte şi a stat de vorbă cu jurnaliştii.

"Eu nu mai cer. Eu spun, Doamne, facă-se voia Ta. Nu mai cer ceva anume. Ştii de ce? Pentru că eu nu ştiu ce e bine pentru mine. Dumnezeu ştie mai bine ce e bine pentru mine. M-ai înţeles acum? Deci ce e mai bine pentru mine, Dumnezeu ştie şi El să-mi dea. Să-mi dea El ce e mai bine pentru mine, că el ştie mai bine decât mine ce-mi trebuie mie. Ai înţeles? Aşa că, de această dată, în vacanţa petrecută cu familia, totul va fi la întâmplare. Nu vreau să-mi fac aşa, un program anume. De ce? Pentru că programul anume înseamnă nelibertate. Vreau să fiu liber. Când eşti liber faci ce vrei. Când îţi faci un program nu mai eşti liber. Trebuie să depinzi de program. Şi eu vreau să fiu liber”, a declarat Gigi Becali, conform cancan.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel