REVELION București. Lidia Buble, Irina Rimes, Anna Lesko, observații. „Singura excepție fericită e Delia”

Pe site-ul lui Andrei Partoș (andreipartos.ro), jurnalist și comentator muzical din România, a fost publicat un material despre petrecerea de Revelion organizată în Piața „George Enescu” din București.

"De Revelion, am fost la piață. Industria muzicală a pus pe „taraba" din Piața „George Enescu" tot ce are mai bun în această perioadă. Spre deosebire de o piață obișnuită unde găsești zarzavat, legume și fructe, oferta muzicală autohtonă nu este variată. E chiar anostă și asta din cauza faptului că se pune accent pe produse de serie. S-au adunat la „Hit Revelion 2018" cei mai difuzați artiști din 2017. S-au gândit organizatorii că dacă tot i-am ascultat de mii de ori la radio, ce mai contează o dată în plus?! Am plecat fără să „cumpăr" ceva și fără să simt dorința de a reveni, dar cât timp am stat în piață (vreo 3 ore) mi-am notat câteva gânduri într-un carnețel", își începe astfel postarea Iulia Radu.

Delia, excepție

"Comunicarea cu publicul nu înseamnă să întorci microfonul spre spectatori și să-i lași să cânte două versuri în timp ce CD-ul merge cu sunetul la volum maxim. Unii dintre artiști au impresia că sunt într-un videoclip, nu în fața a mii de oameni. (...) Lidia Buble, Irina Rimes, Anna Lesko, Connect-R, Pepe, Vescan, Alina Eremia, Adrian Sînă, Elena Gheorghe, Randi, Pepe... Blank. Trebuie să fie foarte trist să te numești artist, dar să nu ai habar să relaționezi cu publicul. Atenție! Mă refer strict la atitudinea lor pe scenă. Cred că singura excepție fericită este Delia, care știe să stabilească o legătură cu spectatorii și nu o face (doar) prin texte clișeu.

Dicționar de sinonime

Sper că Moș Crăciun le-a adus artiștilor cel puțin un dicționar de sinonime. Nu de alta dar au nevoie urgentă de o îmbogățire a vocabularului. În afară de „sus, sus, sus", „mânuțele sus", „vreau să văd mâinile sus", „La mulți ani, România!", „La mulți ani, București!", n-am auzit altceva atâta vreme cât am stat acolo. Lipsă cruntă de idei. Chiar nu pot adresa o urare venită din suflet? (...)

Trebuie să recunosc că a fost un pic sinistru să văd oameni dansând, chefuind lângă coroanele cu regrete eterne și gardul Palatului Regal acoperit de flori. Dacă tot ne-am exprimat, la începutul lunii, respectul față de familia regală, dacă tot am ținut trei zile de doliu după moartea Regelui Mihai I, mă gândesc că autoritățile ar fi putut respecta perioada de doliu de 40 de zile și ar fi putut organiza acest eveniment în Piața Constituției, unde ar fi fost chiar mai mult loc", se precizează în postarea semnată de Iulia Radu, care poate fi citită integral AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel