Revelion 2019. Cine cântă în Slatina, Caracal şi Corabia

Mihai Ciobanu / 28 dec 2018 / 16:25 Salveaza PDF Comentarii
Revelion 2019
Revelion 2019

Revelionul va fi sărbătorit în stradă în municipiile Slatina şi Caracal, în oraşul Corabia şi în comuna Movileni, unde administraţiile locale organizează spectacole cu muzică şi foc de artificii. 

Revelion 2019. În municipiul Slatina petrecerea de Revelion va fi organizată pe esplanada din centrul oraşului şi va începe luni seara, la 21,45 urmând să se încheie după trecerea în noul an. La Slatina vor concerta de Revelion: Nicoleta Oancea&Band; Elena Ionescu (ex-Mandinga); Iris cu Nelu Dumitrescu. Un spectacol de artificii la marca trecerea în anul 2019 şi va încheia petrecerea. Pentru spectacolele de Revelion municipalitatea a alocat circa 160.000 lei. 

Revelion 2019. Spectacol de Revelion va avea loc şi în municipiul Caracal, pe platotul din faţa primăriei. "Atmosfera va fi întreţinută timp de aproximativ 60 de minute de DJ, vor susţine recitaluri live DODDY, Boier Bibescu, Trupa 'Buna Seara, Prieteni'. Trecerea în noul an va fi marcată de un foc de artificii care cuprinde şi un moment pirotehnic în culorile drapelului naţional", au anunţat reprezentanţii Primăriei Caracal. 

Revelion 2019. Petreceri de Revelion vor fi organizate de primării şi în oraşul Corabia şi în comuna Movileni. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24