REVELION 2018 BRAȘOV. Unde vor fi organizate petreceri și ce artiști voi concerta

Primăriile staţiunilor turistice de interes naţional Braşov, Predeal şi Râşnov vor organiza petreceri de Revelion în pieţele din centrul oraşelor şi pe pârtia Clăbucet, potrivit organizatorilor. 

La Braşov, pe scena amenajată în Piaţa Sfatului, în apropierea bradului de Crăciun, programul va începe la ora 22,30, cu muzică populară susţinută de Ansamblul Folcloric "Ţara Bârsei" şi interpretul de muzică populată Marius Ciprian Pop.

După o oră, va urca pe scena trupa Compact B, avându-l invitat pe Leo Iorga. Focul de artificii este programat pentru ora 24,00, iar de la ora 00,10, trupa Compact B şi Leo Iorga, alături de Ellie White, vor continua partea a doua a programului. 

La Râşnov, în Piaţa Unirii, Revelionul va începe la ora 23,00,urmând să se încheie la ora 00,30, timp în care turiştii şi localnicii prezenţi la eveniment vor putea asculta muzica diversă programată de un DJ şi vor asista la un foc de artificii care va dura 15 minute, a precizat primarul oraşului, Liviu Butnariu. 

Primăria Predeal va organiza Revelionul 2018 pe pârtia Clăbucet, unde turiştii şi locuitorii oraşului vor putea sărbători trecerea în Noul An cu muzică de calitate şi un foc de artificii deosebit susţin organizatorii.

Invitatul special al ediţiei din acest an este DJ Arando Marquez, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel