Revelion 2015, Piaţa Constituţiei. Ce artişti cântă în noaptea de Revelion

Concertele vor fi susţinute de zeci de artişti, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un tun de lumină şi focuri de artificii.

Petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, la care accesul va fi gratuit, va începe la ora 21.00.

"La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoşi, să creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul «Poţi să iubeşti, Bucureşti!» şi să conştientizeze fiecare cetăţean al acestui oraş, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureştiul", a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care îi invită pe bucureşteni la petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei.

Pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca o serie de artişti precum Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca şi Brighi. Pe durata evenimentului, Loredana, Andra, Delia şi Vama vor susţine spectacole de excepţie, cu care vor antrena bucureştenii ce vor veni în Piaţa Constituţiei.

Concertele vor fi completate cu momente artistice susţinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generaţie, Freakquency - un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlneşte muzica clasică şi cultura urbană, Invaders Show - un performance de dans, lumini şi lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureşteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg şi Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie şi efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Trecerea în 2015 va fi marcată printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piaţa Constituţiei alături de prezentatorul TV Pavel Bartoş, la evenimentul intitulat în acest an "HaHaHappy New Year Bucureşti 2015", un spectacol inedit, gândit şi construit ca o sărbătoare a luminii.

"HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 este conceput a se poziţiona ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legatură între evenimentele de succes desfăşurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucureştiului - Bucureşti 555 - şi intrarea oraşului şi a bucureştenilor în «anul luminii», 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureştiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021", potrivit municipalităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel