Revelion 2014: Ce ne-au pregătit televiziunile

De Revelion, televiziunile  se vor lupta pentru rating-uri. Astfel, unele dintre posturi vor menține vedetele care au câștigat războiul audiențelor în anii trecuți, în timp ce alte posturi vor veni cu noutăți în programul de la cumpăna dintre ani. Ca în anii precedenţi, Pro TV va transmite în direct focurile de artificii din momentul zero, din centrul Bucureştiului.

 La Antena 1, vedetele încing petrecerea tradiţională pe care Dan Negru o moderează, dansul, ţinutele extravagante şi umorul românesc sunt câteva dintre „armele“ posturilor, în lupta dintre ani, pentru audienţe.

 Înainte de marea petrecere, de la 20.00, Antena 1 le aminteşte românilor de adevăratele valori, printr-un program marca Nae şi Vasile, difuzat în memoria lui Nae Lăzărescu care a murit recent. Pentru a anima atmosfera cu ritm şi culoare, postul TV respectă din nou tradiţia şi îl aduce pe Dan Negru. Gazda emisiunii „Revelionul Starurilor“, de la ora 21.30, va arbitra meciul dintre Anda Adam, Lora şi Maria Cârneci, din echipa fetelor, şi Pepe, Marcel Pavel şi CRBL, din gaşca băieţilor, concurenţi ce se vor deghiza mai ciudat ca la „Te cunosc de undeva“.

Suleyman nu putea lipsi nici în noaptea de Revelion

De asemenea, Antena 1 va avea propriul Suleyman, întruchipat de un artist curajos ce va beneficia, bineînţeles, de prezenţa cadânei Hurrem, jucată de Monica Davidescu.

Suleyman nu lipsește nici de la PRO TV, de la 20.30, când Suleymazare Prolificul şi Superman readuc cele mai bune momente la „Serviciul Român de Comedie“, în timp ce Gina Pistol, Jojo şi Bobonete vin cu Pluguşorul. Pro TV continuă de la 21.45 cu „Magic Show“, spectacolul moderat de cuplul Andra-Măruţă. Cristian Gog, Vlad Grigorescu şi colegii lor iluzionişti demonstrează că „românii au talent“ şi în noaptea dintre ani, cu atât mai mult cu cât bucătarii profesionişti de la „MasterChef“ şi divele sexi Laura Cosoi şi Gina Pistol întreţin atmosfera.

La Prima TV „Copiii spun lucruri trăsnite“ de la 21.00, iar „Mondenii“ prezintă obiceiurile de sărbătoare ale românilor, de la 23.30. Prima voce a României, Ştefan Stan, aduce adrenalina la „Killer Karaoke“, după 00.30, când participanţii trebuie să reziste la electroşocuri şi la vânt puternic, cât cântă.

Cove îşi deschide un restaurant şi le face cinste prietenilor de la Kanal D de la 22.00, la „Celebrity Show de Anul Nou“. Andreea Banică, Wilmark, Liviu Varciu şi Cornelia şi Lupu sunt câţiva dintre cei supuşi probelor fizice şi de perspicacitate, însă nici moderatorul nu e scutit de probleme, atunci când cetăţeanul turmentat comandă multă băutură.

Andreea Marin ne învaţă să „preţuim viaţa“, de la 20.30, la TVR 1, iar colegele ei, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor, serbează Revelionul 2014, două ore mai târziu. Maria Dragomiroiu, Dinu Iancu Sălăjanu, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Nicolae Furdui Iancu şi alte personalităţi de seamă dau glas muzicii populare, iar după 2.00 telespectatorii dansează la petrecerea cu lăutari şi sorcove.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel