Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Cum se prepară

Ema Apostu / 12 Martie 2019 / 16:43 Salveaza PDF Comentarii

Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. În perioada Postului Paștelui, în caz că rămâi fără idei, iată o rețetă delicioasă pen care o poți preparară rapid.

Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Ingrediente

 

- un pachet de foi de plăcintă
- 1 kg de spanac proaspăt sau congelat
- 1 kg de ciuperci
- 100 ml de ulei
- o legătură de mărar
- o legătură de pătrunjel
- sare şi piper

Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Mod de preparare


Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Spală bine spanacul şi pune-l la fiert în apă cu sare timp de câteva minute, după care lasă-l la scurs. Spală ciupercile şi taie-le în felii, apoi pune-le într-o tigaie pe foc, până se evaporă toată apa pe care și-au lăsat-o.

Vezi și: Rețete mâncare post. Clătite pufoase de post: Secretul gospodinelor

Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Dacă spanacul s-a scurs, scoate-l din strecurătoare şi toacă-l. Pune ulei la încins într-o tigaie şi adaugă spanacul, ciupercile, mărarul şi pătrunjelul tocate, sarea şi piperul, scrie divahair.ro.

Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Călește compoziția câteva minute, timp în care unge cu ulei tava în care vei coace plăcinta cu spanac şi ciuperci şi pregăteşte foile. Jumătate din foi le vei pune pe fundul tăvii, iar cu cealaltă jumătate vei acoperi compoziţia. Unge fiecare foaie cu ulei înainte de a le aşeza una peste alta pe fundul tăvii. Adaugă compoziţia plăcintei, apoi acoper-o cu restul foilor unse între ele cu ulei.

Rețete mâncare post. Plăcintă cu spanac și ciuperci. Lasă plăcinta la foc mediu, pentru 30 de minute. Poate fi servită atât fierbinte, cât şi caldă.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28