Rețeta fericirii: cum să te simți bine în propria piele. Psihologul Georgiana Spătaru, la Interviurile Spectacola și DC News

Georgiana Spătaru, psiholog și coach de dezvoltare personală, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 13:00, pentru a dezvălui rețeta fericirii. 

Georgiana Spătaru este facilitator de Exercitii de fericire și a dezvoltat câteva formule prin care oameni pot depista cauzele nefericirii și pot lucra cu ei pentru a-și schimba viziunea asupra vieții.

Traumele din copilărie, experiențele din viață și mentalitatea în care am fost crescuți ne dictează modul în care ne raportăm la fericire. Acolo unde unii nu pot vedea speranța, alții găsesc bucuria. 

Psihologul Georgiana Spătaru ne arată cum ne putem schimba modul de gândire pentru a depăși traumele și pentru a vedea partea plină a paharului. 

Cum ne putem educa mintea pentru a fi fericiți și care sunt lucrurile care ne sabotează, aflați sâmbătă, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical și  DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel