Reţetă de post. Tocăniţă cu legume şi ciuperci

Loredana Brumă / 31 Martie 2019 / 16:38 Salveaza PDF Comentarii
tocanita
tocanita

Reţetă de post. Tocăniţă cu legume şi ciuperci. Vă prezentăm o reţetă delicioasă de tocăniţă cu legume şi ciuperci. 

Reţetă de post. Tocăniţă cu legume şi ciuperci

 

Ingrediente: ceapa, ardei, roșii, cartofi, ciuperci, pasta de tomate, verdeață, piper, sare, ulei.

Reţetă de post. Tocăniţă cu legume şi ciuperci

 

Mod de preparare. Se taie ceapa şi ardeii, apoi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se adaugă puţină apă şi se acoperă cu un capac. Se adaugă roşiile şi se la lasă puţin pe foc. După aceea se adaugă şi pasta de tomate, se pun cartofii, ciupercile şi se lasă să fiarbă. După ce s-au fiert toate legumele, se adaugă sare şi piper, iar la final se pune verdeţa.   

Poftă bună!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28