Rețeaua lui George Soros a donat peste 35 de milioane de dolari pentru desființarea Poliției și pentru candidații de extrema stângă din SUA

A fost scoasă la iveală destinația a peste 35 de milioane de dolari donați de rețeaua lui George Soros în 2021: grupurile de lobby anti-poliție și candidații de extrema stângă.

Organizațiile non-profit finanțate de rețeaua Open Society Foundations a lui George Soros au acordat peste 35 de milioane de dolari mai multor grupuri de extremă stângă care susțin desfinanțarea poliției și candidaților de extremă stângă pentru funcțiile de procurori în 2021, a informat publicația de știri din SUA Fox News Digital, după revizuirea formularelor fiscale ale organizației.

Potrivit Fox News, controversatul miliardar ungur-american a autorizat o multitudine de donații individuale prin intermediul rețelei sale de acordare de granturi pentru a sprijini grupurile de campanie și candidații intenționați să revizuiască sistemul de justiție penală din SUA și să realizeze o reformă la scară largă, iar în unele cazuri să desființeze secțiile de poliție locală.

George Soros a finanțat desființarea secțiilor de Poliție

Într-un exemplu de astfel de finanțare, mass-media din SUA evidențiază o donație cu șase cifre din partea organizațiilor non-profit ale lui Soros pentru o campanie eșuată din 2021 de „demontare” și înlocuire a Departamentului de Poliție din Minneapolis.

Se pare că o sumă de 1,75 milioane de dolari a fost transferată de la Fundația Soros către New Venture Fund, cu sediul în Washington D.C., pentru Centrul de resurse comunitare pentru siguranță și responsabilitate, pe care Fox News îl descrie drept „un centru de informare pentru activiștii progresiști locali despre cum să faceți o reformă a poliției, care include materiale despre desființarea poliției.”

De asemenea, Open Society Policy Center non-profit, o filială a rețelei Soros Open Society, a transferat un grant de 500.000 de dolari americani către Equity PAC, care se opune „angajării de noi ofițeri de poliție” în Austin, Texas.

În plus, Fundația pentru Promovarea Societății Deschise a acordat 200.000 de dolari Coaliției pentru Justiție din Austin, care își propune să „educe publicul despre poliție, influența sindicatelor de poliție și modalitățile de a menține comunitățile în siguranță fără a se baza pe poliție”.

Ce spun reprezentanții lui Soros din SUA?

Ca răspuns la aceste informații despre finanțări, Laleh Ispahani, co-directorul Societății Deschise din SUA, a apărat poziția rețelei de acordare a granturilor, răspunzând Fox News:

„Fundația pentru Societatea Deschisă este mândră că a fost unul dintre cei mai timpurii și mai puternici susținători ai eforturilor de a aborda problemele criminalității și siguranței publice, protejând în același timp libertățile americanilor.

Am susținut reformele sistemului nostru de justiție penală, care se bucură de un sprijin larg în spectrul politic. Credem că libertățile noastre sunt amenințate atunci când actorii statului sunt deasupra legii și că responsabilitatea este și mai esențială atunci când li se acordă dreptul de a folosi forța în numele guvernului”, a spus ea.

„De la uciderea lui George Floyd, multe comunități au crescut cheltuielile pentru poliție, în timp ce decesele din cauza poliției au continuat să crească la noi culmi. Continuăm să credem că sunt necesare reforme și că comunitățile ar trebui să continue să conducă aceste eforturi”, a adăugat Ispahani, conform RMX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel