Rețeaua Kaufland se extinde în nordul Republicii Moldova

Veste bună pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova. Kaufland a deschis cel de-al treilea magazin din ţară.  

Rețeaua Kaufland continuă investițiile în Republica Moldova. Aceștia au construit al treilea magazin din țară, la Bălți.

Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova a declarat: „Ne bucurăm să anunțăm deschiderea noului magazin în orașul Bălți. Am investit mult timp și muncă pentru a aduce oamenilor din nordul țării servicii de calitate. Proiecte de comunitate și cel mai important produse proaspete la cel mai bun raport calitate preț. ”

Nou magazin este situat pe strada Decebal, 130A şi a fost construit conform ultimelor tendinţe în materie de design, astfel încât clienţii să poată face cumpărăturile simplu şi rapid. Magazinul e dotat cu un automat pentru reciclarea recipientelor din plastic, sticlă și aluminiu în schimbul cărora clienţii primesc vouchere de reducere. În parcare este și o stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Magazinul dispune de mai multe zone, printre care cea de legume-fructe, brutărie, zona cu alimente de bază, cea cu produse nealimentare, dar şi o vitrină cu servire asistată. Aici activează peste 100 de angajaţi, potrivit Publika.md.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel