Restricțiile ar urma să fie relaxate - surse

pixabay
pixabay

Abia decise, noile restricții ar urma să fie relaxate. 

Ar urma să se revină asupra orei 18:00 de închidere a magazinelor. Dacă se vor observa aglomerații în magazine, acolo unde acestea se închid la ora 18:00, ar urma să se revină asupra deciziei de închidere la ora 18:00. În prezent, se închid magazinele la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, acolo unde rata de infectare depășește 4 la mia de locuitori. Acolo unde rata este peste 7,5 la mie, acest program se aplică zilnic. În plus, restricția de circulație fără declarație pe propria răspundere intră în vigoare de la ora 20:00 în localitățile vizate de aceste noi măsuri. 

O altă măsură discutată ar fi că sălile de sport ar urma să se deschidă cu test antigen prezentat la intrare, conform unor surse Digi24. 

La ora 18:00, urmează o ședință de Guvern, la Palatul Victoria. În spatele intenției de relaxare s-ar afla premierul Florin Cîțu, cel care l-a și invitat astăzi pe Raed Arafat, șeful DSU, la ședința PNL de astăzi, unde s-a discutat tocmai despre restricții, pe lângă alte subiecte politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel