Restricții de trafic pe bulevardul Theodor Pallady. Mai multe linii de autobuze vor circula pe trasee modificate

Trafic restricţionat pe 9 şi 10 decembrie pe Bulevardul Unirii, pentru Târgul de Crăciun, anunță Brigada Rutieră
Trafic restricţionat pe 9 şi 10 decembrie pe Bulevardul Unirii, pentru Târgul de Crăciun, anunță Brigada Rutieră

Liniile de autobuz 246, 405, 408, 472 şi N111 vor funcţiona pe trasee modificate, începând de joi, ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Bulevardul Theodor Pallady.

Traficul rutier este restricționat pe Bulevardul Theodor Pallady, între staţia de metrou Anghel Saligny şi Strada Victor Brauner, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Devierea traficului pe breteaua Complexului Comercial Titan este determinată de lucrările de construcţie a pasajului suprateran de la intersecţia Bulevardul Theodor Pallady/ Strada Nicolae Teclu.

Potrivit TPBI, a fost amenajat un nou terminal pentru autobuze la intersecţia Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Victor Brauner.

Astfel, autobuzele liniilor 246, 405, 408 şi 472 vor circula pe un traseu prelungit de la actualul capăt, "Complex Comercial Titan", pe Bulevardul Theodor Pallady, până la noul terminal situat în zona staţiei de metrou "Nicolae Teclu".

Şi linia de noapte N111 va funcţiona pe un traseu prelungit de la actualul capăt, "Complex Comercial Titan", pe Bulevardul Theodor Pallady până la rondul din zona staţiei de metrou "Anghel Saligny".

Tot din data de 8 decembrie, staţia "Complex Comercial Titan" (aferentă liniilor 246, 405, 408, 472), amplasată pe breteaua Bulevard Theodor Pallady, pe sensul spre centru, va fi reamplasată cu 120 m spre Drumul Între Tarlale, în alveola special amenajată, iar staţia "Anghel Saligny", aferentă liniei 405, pe sensul spre centru, va fi suspendată.

De asemenea autobuzele liniei de noapte N111 vor opri în staţiile "Anghel Saligny" (pe sensul spre Autostrada A2) şi "Complex Comercial Titan" (amplasată pe breteaua Bulevardului Theodor Pallady, pe sensul spre centru). În schimb, vehiculele acestei linii de noapte nu vor mai efectua staţia "Chimopar" (pe ambele sensuri). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel