Restricţii de circulaţie în centrul Capitalei, pentru mitingurile de miercuri

restrictii de circulatie in centrul capitalei
restrictii de circulatie in centrul capitalei

Traficul rutier va fi restricţionat în totalitate, miercuri, între orele 10.30 - 14.00, pe traseul de deplasare a participanţilor la marşul care va avea loc între Piaţa Victoriei şi Piaţa Constituţiei, respectiv Bulevardul Lascăr Catargiu - Bulevardul Gheorghe Magheru - Bulevardul I.C. Brătianu - Bulevardul Unirii, cât şi pe toate arterele de circulaţie care acced către aceste bulevarde.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, citat de Agerpes, mai multe confederaţii sindicale organizează miercuri un miting în Piaţa Victoriei, între orele 10.00 şi 11.00, urmat de un marş către Piaţa Constituţiei, între orele 11.00 şi 14.00 şi un miting în Piaţa Constituţiei, între orele 14.00 şi 22.00.

Marşul de protest va avea loc între orele 11.00 şi 14.00, pe traseul Piaţa Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piaţa Romană - Bulevardul Gheorghe Magheru - Bulevardul Nicolae Bălcescu - Piaţa Universităţii - Bulevardul I.C. Brătianu - Piaţa Unirii - Bulevardul Unirii - Piaţa Constituţiei.

Deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulaţie, lăsând libere două benzi, pe sensul dinspre Piaţa Unirii către Piaţa Victoriei, pentru a permite accesul maşinilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, a ambulanţelor, a pompierilor şi a altor autospeciale cu prioritate la trafic.

Locul de desfăşurare a mitingului din Piaţa Constituţiei va fi delimitat de Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Regina Maria până la Piaţa Constituţiei, Piaţa Constituţiei şi Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Astfel, începând de marţi, la ora 20.00, va fi restricţionată parcarea maşinilor în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, alveolele de pe Şoseaua Kiseleff şi de pe traseul de deplasare al manifestanţilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii şi Bulevardul Libertăţii. Restricţiile vor fi menţinute până la terminarea acţiunilor de protest din fiecare zonă.

Restricţii în Piaţa Victoriei, încă de marţi noapte

Totodată, în noaptea de marţi spre miercuri, începând cu ora 24.00, va fi restricţionat traficul în Piaţa Victoriei, pe două benzi de circulaţie, dinspre Piaţa Romană către Monumentul Aviatorilor, precum şi în Piaţa Constituţiei, două benzi de pe Bulevardul Libertăţii, sensul dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie.

Miercuri dimineaţă, de la ora 7.00, va fi restricţionat traficul rutier, până la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piaţa Arcului de Triumf până la Piaţa Victoriei. Pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piaţa Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, nu va mai fi permis accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache către Piaţa Victoriei, şi nici efectuarea virajului la stânga din Piaţa Victoriei către Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei şi Bulevardul Lascăr Catargiu.

Pe timpul marşului de protest, începând cu ora 10.30, până în jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restricţionat în totalitate, atât pe traseul de deplasare al participanţilor, respectiv Bulevardul Lascăr Catargiu - Bulevardul Magheru - Bulevardul I.C. Brătianu - Bulevardul Unirii, cât şi pe toate arterele de circulaţie care se intersectează cu aceste bulevarde.

Zona Palatului Parlamentului, închisă aproape în totalitate

De la ora 12.00 va fi restricţionat în totalitate traficul rutier, până în jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersecţia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Regina Maria, pe Bulevardul Naţiunile Unite, de la Piaţa Naţiunile Unite, pe Bulevardul Libertăţii, între Splaiul Independenţei şi Rond George Coşbuc, pe strada Izvor şi pe strada B.P. Haşdeu, de la Pod Haşdeu până la intersecţia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus şi pe Calea 13 Septembrie.

Pentru eliberarea zonei de miting, la finalul acţiunii va fi restricţionat în totalitate traficul rutier pe Splaiul Independenţei, între Piaţa Unirii şi Pod Operă, pe ambele sensuri de mers. Restricţia va fi valabilă între 22.00 şi 23.00.

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să evite, pe cât posibil, deplasările în aceste zone, pentru a evita blocajele în trafic, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi să circule cu atenţie atunci când trec prin zone aglomerate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel