Restricții de circulație în București cauzate de repetițiile pentru parada de Ziua Națională

Arcul de Triumf  Foto: Crișan Andreescu Ziua Națională 2020
Arcul de Triumf Foto: Crișan Andreescu Ziua Națională 2020

Mai multe artere din București sunt blocate duminică pentru a permite organizarea repetiției pentru ceremonia de Ziua Națională a României.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că pentru pregătirea Paradei Militare Naţionale din data de 1 Decembrie, duminică se desfăşoară un antrenament general între orele 08.00-15.00, în Piaţa Arcul de Triumf, informează Mediafax.

Ca urmare, în intervalul orar 06.00-16.00 au fost introduse mai multe restricții de trafic. A fost blocat traficul rutier pe Şos. Pavel D. Kiseleff şi pe străzile adiacente între Piaţa Victoriei, Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Presei Libere, cu specificaţia că în pasajul de la Piaţa Presei Libere se permite circulaţia doar către Piaţa Montreal.

A fost interzisă și circulația mașinilor pe B-dul Mareşal Constantin Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe străzile adiacente.

De asemenea nu se poate circula pe str. Alexandru Constantinescu, între B-dul Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, pe B-dul Mareşal Alexandru Averescu, între B-dul Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe străzile adiacente.

Totodată, a fost oprit traficul pe străzile Arh. Ion Mincu, Barbu Delavrancea, Nicolae Ionescu, Ady Endre, Sg. Vasile Dorobanţu, Docenţilor, Mahatma Gandhi, Petofi Sandor, Clucerului, Monetăriei şi pe Aleea Primo Nebiolo.

Nu se circulă nici pe Gheorghe Brătianu, între Arh. Ion Mincu şi Str. Docenţilor, şi pe străzile adiacente către B-dul Aviatorilor. Traficul este blocat și pe Str. Uruguay, între B-dul Aviatorilor şi Şos. Kiseleff, precum și pe străzile adiacente spre cele două bulevarde.

Alte restricții vor fi impuse zilele următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel