Restricții de circulaţie pe numeroase străzi din Bucureşti, în weekend

Brigada Rutieră avertizează şoferii că mai multe marşuri, parade, festivaluri şi procesiuni vor restricţiona sau închide traficul rutier din Capitală, în acest weekend. 

VINERI

Strada Mătăsari, ÎNCHISĂ de vineri până duminică

În perioada 27 – 29 Mai 2016, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Asociaţia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Mătăsari în cadrul implementării Proiectului Femei pe Mătăsari constând in prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului traficul rutier se va închide începând din data de 27.05.2016 orele 16:00, până în data de 29.05.2016 orele 23:00, pe Str. Mătăsari între Str. Matei Voievod şi Bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în Str. Mătăsari de pe acest tronson.

Pe 28.05.2016, între orele 15.00 – 19.00, „Asociaţia Societatea de Salvare Bucureşti", împreună cu Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov va organiza evenimentul „Record pentru viaţă".

SÂMBĂTĂ

Strada Maior Coravu, închisă sâmbătă

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va restricţiona, pe Str. Maior Coravu şi străzile care acced către acesta dinspre Vatra Luminoasă şi invers, gradual, în funcţie de numărul participanţior.

Mai multe pe b365.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel