Restricții de trafic în Capitală. Vezi harta cu rutele ocolitoare

Foto: realitatea.net
Foto: realitatea.net

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă în Capitală, în intervalul 08.00-11.30, pe străzile dintre Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, pentru un cros, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.


Crosul "Race for the Cure", dedicată prevenirii cancerului la sân se va desfăşura sâmbătă în Capitală, în intervalul orar 10.00-11.30, dar Brigada Rutieră anunţă că restricţii vor fi în zonă încă de la ora 08.00. Astfel, între "08.00-10.00 va avea loc adunarea participanţilor în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle zona Fântâna Modura".

De la ora 10.00 până la 11.30, cât timp se va desfăşura crosul, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul "Herăstrău - intrarea Charles de Gaulle - Bd. C-tin Prezan (restricţie totală, pentru încolonare şi start) –şos. Kiseleff (închidere totală, între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei) - Bd. Aviatorilor (trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulaţie dinspre Piaţa Charles de Gaulle către Piaţa Victoriei) – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor – trotuarul adiacent parcului Herăstrău."

Poliţiştii de la Rutieră solicită şoferilor "să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să circule cu atenţie, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel