Restricții de circulație pe autostrăzi și drumuri naționale

Bogdan Cotigă / 13 aug 2018 / 11:04 Salveaza PDF Comentarii
Restricții de circulație
Descriere foto: Restricții de circulație

Circulaţia rutieră va fi interzisă pe anumite sectoare de drum din ţară, în zilele 14 şi 15 august, pentru anumite vehicule, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, a anunţat, luni, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Astfel, marţi, 14 august, pe Autostrada Soarelui (A2), pe traseul Bucureşti (intrarea A2 cu Centura Bucureşti) - Fundulea - Lehliu (intrarea A2 cu DN3) - Feteşti (intrarea A2 cu DN3B) - Cernavodă (intrarea A2 cu DN3) - Murfatlar (intrarea A2 cu DN3), se vor aplica restricţii de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu Masa Total Maxim Autorizată (MTMA) mai mare de 3,5 tone, între orele 16:00 - 22:00.

Restricții și pe drumuri naționale

De asemenea, în acelaşi interval orar, pe DN7, tronsonul Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intrarea DN7 cu DN 1) - ambele sensuri, respectiv pe DN39, între Agigea (intrare DN39 cu DN 39A) şi Mangalia (intrare municipiu), ambele sensuri, se vor impune restricţii de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu MTMA mai mare de 7,5 tone. Potrivit CNAIR, aceleaşi restricţii vor fi în vigoare pe data de 15 august (Adormirea Maicii Domnului), între orele 6:00 - 22:00. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23