Restaurant mistuit de flăcări. Proprietarii, în stare de șoc

Incendiu de amploare în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Un restaurant situat pe marginea drumului naţional 2 a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

 

Pericolul de explozie a fost foarte mare, pentru că în interior se aflau mai multe butelii. Din fericire, în interior nu se afla nimeni. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările, dar nu au mai putut salva mare lucru din construcţia care se întindea pe aproximativ o mie de metri pătraţi, relatează România TV. 

La scurt timp după apariţia salvatorilor, au venit şi proprietarii localului, care au fost anunţaţi de un cunoscut care trecea cu maşina prin zonă şi a văzut dezastrul. Iniţial au crezut că e vorba despre o glumă proastă făcută de amicul lor. Oamenii au spus că nu au nicio idee despre o posibilă cauză a izbucnirii focului, mai ales că plecaseră de scurtă vreme de la restaurant şi scoseseră din priză toate aparatele electrice.

Restaurantul care a luat foc avea o capacitate de 200 de locuri, dar şi spaţii de cazare. Localul era închiriat pentru Revelion şi nu era asigurat. Oamenii legii au deschis acum o anchetă şi încearcă să afle care au fost cauzele incendiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel