"Resist", pe un panou uriaș în Barcelona - foto

"Resist", pe un panou uriaș în Barcelona - foto
"Resist", pe un panou uriaș în Barcelona - foto

Niels Schnecker a arătat ce a văzut la unul dintre concertele lui Roger Waters.

La Barcelona, în timpul unui concert susținut de Roger Waters, pe un panou imens derulau imagini cu diverse mesaje, printre acestea numărându-se și "resist" (n.r. în română rezist). De asemenea, copii îmbrăcați în tricouri negre aveau inscripționat acest cuvânt.

De altfel, artistul se remarcă prin mesajele politice transmise în timpul concertelor. Un discurs politic puternic a marcat concertul lui Roger Waters care a avut loc la Sofia pe 4 mai 2018. Legendarul muzician a îndreptat mesaje critice către preşedintele american și politica externă dusă de SUA. Muzicianul spunea atunci că este la Sofia pentru a cânta şi nu pentru a face discursuri politice, dar că niciodată nu i-a fost ruşine să spună ceea ce consideră că e corect. 

(w670)

Despre Roger Waters

Roger Waters, născut pe 6 septembrie 1943, în Great Bookham, în comitatul britanic Surrey, a pus bazele grupului progressive rock Pink Floyd în 1965, alături de Syd Barrett, Nick Mason și Richard Wright. Și-a început cariera ca basist și compozitor al grupului. Cariera să solo este marcată de lansarea a trei albume: "The Pros and Cons of Hitchhiking" (1984), "Radio K.A.O.S." (1987) și "Amused to Death" (1992). În 1996, el a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al formației Pink Floyd. Roger Waters a concertat la București în august 2013, în turneul "The Wall".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel