Reprezentanții AUR, întâlnire cu ministrul Educației pentru redeschiderea școlilor

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor vor avea o întrevedere cu Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Reprezentanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) vor avea miercuri, ora 11:00, o întrevedere cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Tema discuțiilor de la Ministerul Educației vizează redeschiderea școlilor.

„Cerem deschiderea tuturor instituțiilor de învățământ, fără deosebire între cele de stat și cele private, începând cu 11 ianuarie. Așa-zisa școală online este o utopie. Cerem transparență și publicarea rapoartelor Inspectoratelor școlare cu privire la rata de acces a copiilor la internet. Singurele școli pentru care se justifică suspendarea cursurilor față în față sunt cele unde există focare de infecție. Nu în ultimul rând, considerăm că nu are nicio relevanță numărul cadrelor didactice dispuse să se vaccineze. Vaccinarea un act medical opțional. Decizia deschiderii școlilor nu trebuie să fie condiționată”, a declarat deputatul George Simion, copreședinte AUR.

AUR este singurul partid parlamentar care a solicitat în mod repetat redeschiderea tuturor unităților de învățământ, înainte ca anul școlar să fie compromis, aspect susținut atât de OMS și UNICEF, cât și de Academia Română, organizația Salvați Copiii si Consiliul Național al Elevilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel