Reprezentanţi ai elevilor, protest în faţa Guvernului

Palatul Victoria - foto ilustrativ
Palatul Victoria - foto ilustrativ

Având în vedere situaţia actuală a educaţiei din România şi dezbaterea amplă din spaţiul public privind redeschiderea şcolilor, asociaţiile reprezentative ale elevilor solicită autorităţilor să prezinte un plan concret privind anul şcolar 2020-2021, transmite Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov.

"Asigurarea accesului la educaţie, indiferent de situaţia socio-economică, şi a igienei din unităţile din învăţământ sunt măsuri pe care Guvernul României trebuie să le ia de urgenţă. În acest sens, reprezentanţii AEBI se vor afla la Guvernul României mâine, 3 august, începând cu ora 10:00, pentru a manifesta împotriva ignoraţiei autorităţilor în ceea ce priveşte anul şcolar următor.

Menţionăm că în acest timp colegii din cadrul Asociaţiei Elevilor din Maramureş, Asociaţiei Vâlcene a Elevilor şi Asociaţiei Elevilor din Constanţa vor depune un colet la poştă având ca şi conţinut un ceas, acesta făcând referire la faptul că timpul trece, iar autorităţile nu au un plan concret pentru reînceperea şcolii în luna septembrie", transmite Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel