Reporter TV, păcălit în direct că ţine în braţe un koala ''feroce'' şi veninos - VIDEO

Un reporter de televiziune din Regatul Unit a fost păcălit în timpul unei transmisiuni în direct din Australia să poarte o armură pentru a ţine în braţe un koala despre care a crezut că e un animal ''feroce'', cu dinţi ''otrăvitori''.

Debi Edward, corespondent al postului ITV News pentru Asia, realiza un reportaj despre criza incendiilor de vegetaţie din Australia, care au distrus habitatul natural şi ar fi provocat moartea a milioane de animale, relatează luni Press Association. În timpul unei vizite în Parcul Naţional Insula Cangurilor, Edward a avut ocazia să ţină în braţe un exemplar de urs care se aruncă din copac, o subspecie falsă de koala despre care se spune că ar ataca turiştii. Aceasta este o farsă populară în Australia, menită să sperie turiştii.

Ursul care se aruncă din copac este un verişor apropiat al koala, însă este de fapt din cale-afară de feroce, i-a spus reporterului Sean Mulcahy, producător video. Mulcahy a pretins că animalul are gheare mai lungi decât un koala obişnuit şi dinţi mici, cu un venin cu efect uşor. A treia cea mai des întâlnită formă de rănire cu care se confruntă turiştii în Australia este provocată de atacurile urşilor care se aruncă din copac, i-a spus el lui Edward.

Însă animalul pe care i l-a dat acesteia era un exemplar obişnuit de koala.

VIDEO

Cum a fost pregătit reporterul

Edward a fost echipată cu o armură şi ochelari şi mănuşi de protecţie înainte de a lua în braţe animalul despre care a relatat în faţa camerei de filmat că este un urs periculos, cunoscut pentru faptul că atacă oameni. După câteva momente, când Edward a devenit din ce în ce mai neliniştită, personalul din cadrul rezervaţiei naturale a intervenit şi i-a luat din braţe exemplarul de koala. Mulcahy şi echipa de filmare au anunţat-o apoi pe Edward că a fost păcălită.

Debi Edward a fost invitată ulterior la emisiunea Today difuzată de postul Channel Nine unde a fost întrebată dacă ştia despre binecunoscuta farsă din Australia. Cred că este destul de evident că nu ştiam nimic despre urşii care se aruncă din copac, a răspuns ea.

Ursuleții Koala, specie aminințată după incendiile din Australia

Ministrul Mediului din Australia, Sussan Ley, a avertizat că populaţia koala a fost extraordinar de afectată de incendiile de vegetaţie, în continuare active, iar specia ar putea ajunge pe lista animalelor pe cale de dispariţie din cauza distrugerilor provocate de flăcări.

Sean Mulcahy a lăudat-o pe Edward pentru curajul său şi a amintit că oricine s-a bucurat de farsă ar trebui să facă donaţii în beneficiul parcului natural pentru a ajuta la tratarea exemplarelor de koala afectate de incendii. Au fost câteva săptămâni mizerabile şi apoi am făcut această glumă. Mă bucur că atât de mulţi oameni au primit-o cu bucurie", a declarat el pentru ABC News. Tocmai am fost alături de o familie care şi-a pierdut locuinţa pe Insula Cangurilor, ne-am aşezat şi au urmărit cu toţii înregistrarea şi au râs cu lacrimi, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel