Victor Ponta renunță la titlul de doctor. Universitatea București răspunde solicitării premierului

Universitatea București îi răspunde premierului Victor Ponta, după ce acesta anunță în scrisoarea transmisă rectoratului că renunță la titlul de doctor în drept, acordat în anul 2003.

"Am primit scrisoarea dumneavoastră prin care ne aduceți la cunoștință că renunțați la titlul e Doctor în Drept. Am apreciat sinceritatea tonului din scrisoarea dumneavoastră şi buna-credinţă cu care, acum, luaţi în considerare demersul Universităţii din Bucureşti şi decizia Comisiei de Etică din 2012", se precizează în răspunsul Universității din București, potrivit Mediafax. 

Pe de altă parte, rectorul Universității București, Mircea Dumitru, transmite premierului Ponta că instituția pe care o reprezintă este "întrutotul" de acord cu aprecierile sale referitoare la domeniul educaţiei, ca "domeniu fundamental şi esenţial pentru viitorul nostru ca societate europeană". 

În continuare, rectorul Mircea Dumitru îl asigură pe premier că "Universitatea din Bucureşti va face întotdeauna tot ce îi stă în putinţă pentru a asigura educaţie şi cercetare ştiinţifică de calitate" și că va întreprinde toate demersurile legale necesare pentru a da curs solicitării acestuia.

"Cu privire la renunţarea la titlul de doctor în drept, ce v-a fost acordat în 2003, vă anunţăm că Universitatea din Bucureşti ca întreprinde toate demersurile legale necesare, în acord cu solicitarea dumneavoastră", se mai arată în răspunsul UB.

Victor Ponta nu poate renunța la titlul de doctor. Ce spune fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu

Victor Ponta a renunțat la titlul de doctor. Ecaterina Andronescu, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel