Urmărește emisiunea live


Replică surprinzătoare a primarului care a luat doar 2,85 la BAC

petru-dochiei
petru-dochiei

Un primar băcăuan, care a susținut examenul de Bacalaureat în acest an, nu a reușit să obțină o notă de 5 la niciuna dintre cele trei probe scrise ale examenului, media finală rezultată fiind de doar 2,85.

Petru Dochiei, primarul comunei băcăuane Letea Veche, una dintre cele mai importante comune din judeţ, a încheiat această sesiune a examenului de Bacalaureat cu media 2,85, după ce a urmat cursurile unui liceu particular cu frecvenţă redusă, potrivit adevarul.ro.

Notele obținute de Petru Dochiei la Bacalaureat au fost: 1,30 la română, 3,05 la geografie și 4,20 la istorie, aceasta fiind și cea mai mare notă a sa.

Primarul comunei băcăuane Letea Veche nu a fost însă foarte afectat de rezultat, întrucât, spre surprinderea tuturor, a declarat că nu va contesta notele obținute la Bacalaureat, deoarece nu a dorit să ia note de trecere.

"Nu am rezolvat nicio cerinţă, ci doar am transcris subiectele formulate. Am avut eu un plan, pe care nu pot să îl dezvălui. Practic, nu am avut interesul să iau bacalaureatul", a susţinut cu tărie edilul comunei Letea Veche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel