REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, edu.ro, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017

112.368 de elevi dintre cei înscriși în prima etapă de admitere în clasa a IX-a au fost repartizați în funcție de opțiunile exprimate. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Vezi AICI locurile rămase libere. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Fișele au fost completate de 112.949 de elevi. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. 581 de elevi nu au putut fi repartizaţi. Ei nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Aceştia vor intra în a doua etapă a repartizării, programată pentru 8 septembrie, alături de absolvenţii clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situaţia şcolară încheiată înainte de această etapă.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ, etapa a II-a. Locurile rămase libere după ADMITERE LICEU 2017. Iată calendarul: 

24 iulie 2017: Afișarea situației locurilor rămase libere, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă;

4 septembrie 2017: Înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă;

4-7 septembrie 2017: Depunerea cererilor de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare;

8 septembrie 2017: Repartizarea acestor absolvenți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel