Renumită trupă rock: Să anulăm show-ul doar pentru că nişte imbecili au dat foc unui club?

Trupa finlandeză de metal simfonic Nightwish refuză să-şi anuleze show-ul de la Bucureşti, programat pentru 10 decembrie, la Romexpo.

Artiştii refuză să-şi anuleze concertul, spunând că nu este vina lor că "nişte imbecili au dat foc unui club şi au ucis 38 de oameni"(n.r. - 39 de oameni au murit în incendiul de la Colectiv). Finlandezii au publicat pe pagina de Facebook a trupei afişul care anunţă spectacolul de la Bucureşti. Imaginea a fost însotiţă de mesajul: "Bucureşti, eşti gata pentru rock?".

Românii au încercat însă să le explice artiştilor situaţia tragică din România, sugerând-le să show-ul ar trebui anulat sau amânat.

"Ar trebui să ne trădăm fanii români şi să anulăm show-ul doar pentru că nişte imbecili au dat foc unui club şi au ucis 38 de persoane? Ne pare foarte rău pentru victimele acestei tragedii şi pentru familile lor. Este cel mai potrivit moment pentru a cânta în România. Nu sunteţi singuri", au scris cei de la Nightwish pe Facebook.

[citeste si]

Trupa a renunţat apoi la cuvântul "imebicili" şi a ales o expresie mai puţin jignitoare: "Nişte persoane nu atât de profesionale", informează RTV.

Ulterior, reprezentanţii trupei au postat un nou mesaj pe Facebook, adresat românilor: "Ne pare foarte rău, de incendiul produs în club, de victime şi de familiile acestora. Vrem să vă încurajăm să mergeţi mai departe, chiar dacă pentru moment va fi foarte greu. Respectăm memoria victimelor şi nu vom folosi niciun fel de produse pirotehnice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel