Renumărare voturi Sectorul 1. Mihai Drăgan, despre decizia procurorilor SIIJ: Vom asista și la situații de puneri sub acuzare

Procurorii SIIJ au decis renumărarea voturilor din Sectorul 1. Avocatul lui Daniel Tudorache, Mihai Drăgan, a oferit mai multe detalii despre acestă decizie.

"Din ce am înțeles din ordonanța procurorilor aceștia au decis renumărarea integrală a voturilor după ce inițial existau suspiciuni la 62 de secții, ca urmare a faptului că există inadvertențe foarte grave între procesele verbale inițiale și cele care au fost încărcate în sistem. Practic, ceea ce am spus noi de la început, că nu au nici o legătură cele constate inițial în secția de votare cu rezultatul votului în mod oficial, motiv pentru care urmează să fie renumărat absolut fiecare vot din fiecare sac. Sacii sunt rupți, sunt nesigilați. Vă dau un singur exemplu: Secția 159 din București, unde din voturile nefolosite, lipsesc aproximativ 800 de voturi la primarul Sectorului 1 și 900 de voturi la primarul Capitalei. Este un exemplu care este grăitor și un motiv suficient pentru renumărarea voturilor.", a declarat Mihai Drăgan la RealitateaPlus.

Întrebat despre ce va urma după renumărarea voturilor și dacă va fi reluat procesul electoral pentru Sectorul 1, Mihai Drăgan a răspuns: "În cele din urmă, finalitatea probabil că aceasta va fi, dar din punctul meu de vedere, probabil vom asista și la situații de puneri sub acuzare și poate măsuri, mă refer pe termen foarte scurt".

VEZI ȘI: Alegeri locale Sectorul 1. Procurorii SIIJ au dispus renumărarea voturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel