Renumărare voturi, situaţie fără precedent la Sectorul 1. Ciutacu: Clotilde Armand a spus un mare adevăr

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat situaţia fără precedent de la Sectorul 1, unde conform unor surse judiciare, renumărarea voturilor s-a încheiat iar din primele informaţii Daniel Tudorache ar avea cu 1.000 de voturi mai mult faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand. 

"Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea", a comentat informaţia Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit despre situaţia de la Sectorul 1, dar şi despre reacţia lui Clotilde Armand. 

"Cu foarte mare tupeu a răspuns doamna Clotilde Armand. Dar să ştii că a spus şi un mare adevăr. Nimeni şi nimic nu poate răsturna rezultatul votului. Conform numărătorii făcute de către poliţiştii judiciari, rezultatele votului sunt în favoarea domnului Tudorache. Deci dacă doamna Armand crede în rezultatele votului, atunci trebuie să părăsească de urgenţă primăria şi să se organizeze din nou alegeri sau, dacă legea o permite - dar mi-e teamă că nu - domnul Tudorache să-şi preia mandatul pe care l-a câştigat în mod cinstit, conform numărătorii.

Evident că Clotilde Armand nu va face niciun pas în spate, evident că interesele sunt uriaşe, nu a venit aici ca să plece la fel cum nu a venit cu firma Aegis ca să plece de pe autostrada care nu se construieşte, ci să încaseze, deci este cât se poate de evident că o vom găsi tot aici pe doamna Armand.

O singură problemă are, poate chiar două: dacă dosarul penal se soldează cu urmăriri penale - sigur nu la adresa domniei sale, pentru că în momentul de faţă e foarte greu să probezi că doamna Armand ar fi ordonat organizarea unei fraude electorale - dar dacă se ajunge la doamna Armand şi dacă se va declanşa urmărirea penală împotriva domniei sale, mi-e teamă că va trebui să plece fără să fie de acord.

Pe de altă parte, există şi varianta B: în măsura în care se deschide dosar penal pentru trucarea votului - cu sau fără participarea directă a doamnei Armand - nimeni şi nimic nu poate opri PSD-ul sau pe oricine altcineva se consideră viciat de prezenţa doamnei Armand la Primăria Sectorului 1 să strângă semnături şi să se organizeze un referendum pentru demiterea doamnei primar - care să aibă succes sau nu", a comentat Victor Ciutacu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel