Renault Kwid, mașina dedicată Indiei. Care este prețul de lansare

Renault a prezentat miercuri dimineață primul său crossover de segment mini, Kwid, modelul urmând a fi comercializat pentru început în India. Automobilul ar putea fi lansat în viitor și ca Dacia mini.

 

Renault Kwid cu aspect de SUV urmează să fie lansat în India în perioada septembrie-noiembrie 2015, iar ulterior în Rusia, Brazilia și China. Prețul de lansare în India va fi de circa patru-cinci mii de euro. 

Cu o lungime de 3.68 metri și o lățime totală de 1,58 de metri, Renault Kwid oferă spaţiu pentru cinci pasageri. Acesta preia elemente de design de la modelul Dacia Sandero dar şi Duster cum ar fi farurile, mânerele portierelor şi grila radiatorului şi linia unui Sandero Stepway cu gardă la sol mărită la 18 cm.

Renault Kwid dispune de un motor de 0,8 litri pe benzină ce oferă aproape 60 CP cuplat la o nouă cutie de viteze cu cinci trepte.

Evenimentul de astăzi din India marchează o premieră pentru Renault, fiind pentru prima oară când compania dezvăluie un concept-car în afara Europei.

Dacă va ajunge în Europa,chiar și sub marca Dacia, Renault Kwid va costa cu siguranță mai mult, având în vedere că trebuie să îndeplinească standarde de siguranţă şi poluare mult mai stricte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel