Renate Weber îi răspunde lui Orban: E năucitor! Vorbe spuse pe picior de plecare

Avocatul Poporului a răspuns acuzelor președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a acuzat-o pe Renate Weber că a pus în pericol viața și sănătatea oamenilor. Invitată telefonic la Antena 3, aceasta a venit cu o replică la acuzațiile aduse de președintele PNL:

„E mare păcat când un președinte de partid și un om care are o asemenea funcție în stat, președintele Camerei Deputaților, a treia poziție în demnitățile publice din România, se joacă cu cuvintele. Nu mai spun că insultă. De fapt, reproșul pe care mi-l făcuse acum câteva luni era acela că am atacat la CCR niște legi, OUG-uri care erau de multă vreme în vigoare în România și, prin aceasta, aș fi pus în pericol viețile oamenilor. Este chiar năucitor! La CCR, acele acțiuni pe care noi le-am făcut au fost admise cu unanimitate de voturi. Cum să spui că Avocatul Poporului a pus în pericol viața oamenilor.

Ca să se continue înlocuirea, ar trebui să mă cheme și pe mine cineva la comisiile juridice, să mi se aducă la cunoștință, într-un mod oficial, ce mi se reproșează. Ce am auzit acum erau vorbe spuse la finalul unei ședințe, așa, pe picior de plecare. M-ar interesa să văd care sunt reproșurile de încălcare a legilor și Constituției care mi se aduc. Vom vedea ce se întâmplă la comisiile juridice, eventual în plen“, a precizat Renate Weber. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel