Renate Weber, atacată verbal de Ceauşescu după ce a părăsit B1 TV - video

Renate Weber a fost aşteptată să iasă, vineri seară, de la B1 TV, de cunoscutul protestatar Marian „Ceauşescu”. Europarlamentarul a fost atacat verbal de acesta.

"Bună seara, aş vrea să vă întreb şi eu ceva. Sunteţi un politician. Aţi fost comunistă? Aţi avut o funcţie? Nu credeţi că este cazul să vă retrageţi din politică? Tovarăşa Weber, îmi spuneţi? Tovarăşa comunistă Weber. Nu vă este ruşine, comunişti ordinari? Nu vă ajuge cât aţi furat? Ce meritaţi locul ala în Parlamentul European? Ai uitat când erai o sifonară? Când erai avocat? Când aveai colaborări cu SRI-ul, cu securitatea comunistă? Ai uitat? Renate Weber, europarlamentar, o comunistă ordinară. Să-ţi fie ruşine. Ce maşină ai din banii contribuabililor, comunisto, nesimţito", a spus Ceauşescu.

Adrian Dobre nu a fost recunoscut de protestatar

Anterior, din sediul B1 TV a ieşit şi proaspătul demisionar din PSD, Adrian Dobre, care s-a înscris recent în PRO România. Acesta nu a fost însă recunoscut de protestatarul Ceauşescu, care aştepta să iasă Renate Weber.

Ecaterina Andronescu, atacată de Marian Ceauşescu

Amintim că Ecaterina Andronescu a fost atacată verbal de protestatarul Marian Ceaușescu, miercuri seară, după ce ministrul a ieșit de la B1 TV. Protestatarul Marian Ceaușescu a urmărit-o minute întregi și a asaltat-o cu întrebări. "Să vă fie rușine!", a zis Ecaterina Andronescu.

"Mi-ar plăcea să vă văd arestată!", a spus Marian Ceaușescu.

"Sunteți un mizerabil! Să vă ajute Dumenzeu cât adevăr spuneți. Să vă ajute Dumnezeu câtă mizerie faceți. Ziceți numai minciuni! Duceți-vă la cel care vă plătește", a replicat Ecaterina Andronescu vizibil afectată de vorbele urâte care îi erau adresate. Ministrul Educației i-a zis că nu este în regulă să fie atacată în stradă.

Vezi de la minutul 9:44

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel