Remus Truică rămâne în arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Braşov

Remus Truică, cercetat în dosarul retrocedării ilegale a 47 de hectare de pădure din Snagov, rămâne în arest la domiciliu, după ce magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a acestuia.

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins, sâmbătă, propunerea de arestare preventivă a procurorilor pe numele lui Remus Truică, dar au prelungit arestul la domiciliu al acestuia cu încă 30 de zile.

Procurorii DNA Braşov au solicitat, în 3 martie, Curţii de Apel Braşov arestarea preventivă a lui Remus Truică. Omul de afaceri se află deja în arest la domiciliu încă din luna decembrie a anului 2015, dar procurorii au motivat că arestarea lui se impune deoarece au apărut noi acuzaţii la adresa sa.

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins propunerea procurorilor, dar au prelungit, sâmbătă, cu 30 de zile, arestul la domiciliu pentru Remus Truică.

La ieşirea din sediul Curţii de Apel Braşov, Remus Truică a declarat doar. "Mai stăm acasă 30 de zile".

Remus Truică a fost acuzat încă din decembrie anul trecut de constituire de grup infracţional, trafic de influenţă, spălare de bani, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită într-un dosar privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel