Remus Șpan: Silaghi nu a luat șpagă. Iordache minte

remus span
remus span

Fostul ofițer de informații Remus Șpan spune că administratorul Romstrade, Nelu Iordache, face acuzații mincinoase cu privire la fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, și infirmă existența unei șpăgi primite de liberal. ”Regele asfaltului” spune în referatul procurorilor că Șpan se afla în aceeași clădire cu el și cu Silaghi în momentul înmânării mitei.

[caption id="attachment_356385" align="alignleft" width="300"] Foto: QMagazine[/caption]

Totodată, Remus Șpan apare în interceptări ale procurorilor, în care Iordache i se plânge că ”al tău” nu a respectat înțelegerea.

Fostul ofițer de informații confirmă că a participat la o discuție în trei care i-a inclus pe Silaghi și Iordache, dar neagă acțiunile de natură penală. El opinează că Iordache face declarații țintite despre unii oameni politici, pentru a-și câștiga libertatea.

”Nelu Iordache a insistat să îi înlesnesc o întâlnire scurtă cu Ovidiu Silaghi cu care, este adevărat, sunt prieten de 15 ani. Am plecat împreună cu Iordache la Satu Mare, cu o cursă a Tarom-ului și vă întreb: cum putea să treacă un om cu această sumă prin filtrul poliției de frontieră? Era imposibil. În plus, Iordache nu avea nicio geantă la el, a mers cu mâinile în buzunar.

La aeroportul din Satu Mare ne-a așteptat un prieten de-al meu, pentru că eu nu știam unde locuiește ministrul Transporturilor. Deși suntem prieteni, nu-l vizitasem la domiciliu niciodată. Acasă la Silaghi era și soția acestuia. Toți trei am stat în aceeași încăpere, discuția a durat circa 10 minute și a vizat conflictul pe care Iordache îl avea cu partenerii lui portughezi, firma Monteadriano, cu care câștigase licitația pentru tronsonul Arad-Nădlac. Iordache a încasat banii și nu le-a mai dat portughezilor nimic, știți conflictul!

Nelu Iordache minte și eu cred că este șantajat sau presat să facă declarații împotriva unor oameni, în schimbul eliberării din închisoare”, a declarat Șpan pentru QMagazine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel