EXCLUSIV  Remus Borza: Angajatul pierde. Taxa de solidaritate este bolşevică

Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroeletrica”, într-un interviu acordat DC News, a vorbit despre o situaţie în care angajatul va pierde.

„În spaţiul public, încă din ianuarie-februarie, au apărut tot felul de tentacule, pe vremea Guvernului Grindeanu. Am început cu impozitul pe gospodărie, l-am retras, impozitul pe venitul global, reacţie ostilă, l-am retras. După care a venit mutarea CAS şi CASS de la angajator la angajat. Iată că avem o reacţie, până la urmă, firească din partea sindicatelor.

În realitate, angajatul, chiar dacă diminuăm de la 16 la 10 la sută impozitul pe venit, va pierde. Din această translatare a impozitelor pe forţa de muncă de la angajator la angajat. Avem impozitul sau taxa de solidaritate, care este bolşevică", a spus Remus Borza.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi interviu, a mai spus că în România există firme care beneficiază de imunitate fiscală și judiciară. Aceste companii reușesc să „scape" de plata TVA și să stea zeci de ani pe pierdere în România, fără să fie trase la răspundere. Remus Borza spune că autoritățile trebuie să ia măsuri imediate. 

[citeste si]

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel