Remaniere guvernamentală. Leș: Când CEX mi-a solicitat demisia, nu am pus întrebări și mi-am dat-o

Gabriel Leș
Gabriel Leș

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat, joi, că nimeni nu s-a născut ministru, iar în momentul în care nu mai există susţinerea politică este normal ca persoana respectivă să facă un pas în spate.

"Suntem miniştri numiţi politic, de către o echipă politică. Aş vrea să vă spun ce-am făcut eu, în momentul în care Comitetul Executiv al partidului mi-a solicitat această demisie, nu am pus întrebări şi mi-am dat această demisie. Din punctul meu de vedere, când îţi pierzi susţinerea politică, este normal să faci un pas în spate, pentru că tot ceea ce faci aici faci cu un sprijin politic", a spus Leş, într-o conferinţă de presă, la sediul MApN.

Ce spune despre Nicolicea

Întrebat de jurnalişti despre propunerea lui Eugen Nicolicea pentru funcţia de ministru al Justiţiei, Gabriel Leş a afirmat că este o decizie "foarte bună".

"Este o propunere pe care tot CEx-ul partidului a făcut-o, exact cum a fost propunerea mea, la un moment dat. N-am să comentez, a fost decizia CEx-ului partidului şi cred că este una foarte bună", a precizat Leş.

În opinia sa, atunci când o persoană îşi asumă o astfel de funcţie, un program de guvernare, trebuie să îl ducă la îndeplinire.

"Din punctul meu de vedere, dacă CEx-ul va veni şi va spune 'Ministerul Apărării nu şi-a îndeplinit atribuţiile pe care le avea şi nu şi-a îndeplinit promisiunile pe care le-a făcut, ministrul Apărării trebuie să plece', se va întâmpla acest lucru. Acelaşi lucru cred că se întâmplă cu fiecare ministru din Guvern", a precizat Leş.

Vezi și: Iohannis, numire miniștri. Chirieac, ipoteză-cheie: Pe această cale se va merge

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel