Remaniere Guvern Dăncilă. Bădălău: Unde, când și cum

Niculae Bădălău a fost ales, joi, președinte al PSD Giurgiu.

Senatorul Niculae Bădălău a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei PSD Giurgiu, rămasă vacantă după demisia lui Marian Minea, preşedintele Consiliului Judeţean. 

După ce s-a terminat ședința în care a fost ales lider al PSD Giurgiu, Nicolae Bădălau a făcut câteva declarații de presă:

”Până la urmă PSD-ul a generat acest guvern care conduce România. Pe umerii partidului sunt și realizările și nerealizările guvernului și trebuie să fim foarte atenți în acest sens. Atât la măsurile guvernamentale, cât și la activitatea miniștrilor, și acest lucru îl putem face doar în Comitetul Executiv. Din păcate, cu acest guvern sunt probleme sau am avut deficiențe”, a spus Niculae Bădălău.

Legat de remaniere, senatorul a spus: ”Doamna prim ministru decide acest lucru, dar este vizibil că ne trebuie o remaniere, dar unde, când și cum, premierul decide când vine în CEx cu această propunere. Președintele partidului convoacă CEx-ul, așa că e greu de spus când va fi”, a mai declarat liderul PSD Giurgiu.

Vezi și: PSD Giurgiu. Paul Stănescu: Și eu am nemulțumirile mele, dar ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel